本區搜索:
Yahoo!字典

[全職] 柳暗花明又一村!全科補習!兩個老師對一個學生!

band1頭名校生唔係你想像中咁簡單
好複雜!駛5駛睇說明書先想像到。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
全力幫人補習中!請給力!
http://lsforum.net/board/thread-199771-1-1.html

回覆 76# ChuN.3. 的帖子

或許法官大人想說陪審團的意願並不代表我
Hear me roar !

做咩呢度烽煙四起架,等我亂入下留下腳毛先

如果樓主真係咁勁,早知我就遲出世一年搵你幫我補習啦,咁宜家就唔洗咁驚

利申:中中band 3學生是也
Appeal就Appeal啦, 阿支阿jor, 仲講, 聽朝早即刻借爆財嘭嘭聲飛去學校不問價訓身Appeal啦, 唔Appeal就蝕喇:lol

以上純屬講笑em37

引用:
原帖由 saru 於 2012-5-8 04:47 PM 發表
做咩呢度烽煙四起架,等我亂入下留下腳毛先

如果樓主真係咁勁,早知我就遲出世一年搵你幫我補習啦,咁宜家就唔洗咁驚

利申:中中band 3學生是也
因為一班依賴band3學生搵食的同學
睇唔過眼我既做法
所以要入黎嘈
http://lsforum.net/board/thread-199771-1-1.html

唔理黑貓定白貓,捉到老鼠就係好貓

回覆 79# ChuN.3. 的帖子

純粹見呢度咁旺黎宣傳下個簽名

btw 題外ChuN.3. 你其實係咪遇到咩良師益友成績先咁好(我相信拎到A的人點都下個苦工,而我呢...so sad/.\)?自己讀個間硬係有一種好頹的感覺,結果呢,AL byebye了
Appeal就Appeal啦, 阿支阿jor, 仲講, 聽朝早即刻借爆財嘭嘭聲飛去學校不問價訓身Appeal啦, 唔Appeal就蝕喇:lol

以上純屬講笑em37

引用:
原帖由 ChuN.3. 於 2012-5-8 04:14 PM 發表

睇完你既回應  我覺得我好似係到同緊個小學雞 嘈交   真係一D意義都無
睇唔過眼而嘈唔等於要伸張正義..我睇唔過眼去嘈係為佐發洩!!仲有我打梨篇野同埋之前所有係梨個post的回覆唔係為佐俾其他人睇..而係純 ...
你不斷咁強調我先入為主..你自己唔係??(你睇睇你自己的回覆..comments 其實大部份都係)
我唔係一睇唔過眼就要即刻發洩..我係睇過你之前無論係梨個post的回覆同埋其他post的回覆見到你差唔多次次都咁臭串先講..
有一點我特別想講的是你話憑我講佐''以上的野''去話我英文廢..我問''你憑咩..''係起講梨句野之前..而你所憑既野亦都係應該起我講梨句野之前
澄清番一點的是我考oral果區唔係九龍城區..但無論係邊區都好每一區都有好的學校同差的學校..我到某區考試唔代表我好巴閉..而我琴日考果間中學亦都唔係名校
再同你講一樣野就係..即使你話佐其他人廢..其他人係''小學雞''都唔代表你叻佐..勁佐..(我冇係梨句都講明話你有咁諗過..而係純粹同你講)

回覆 82# 溫室氣體 的帖子

大法官,咁你做咩比咁多提示我地?
可能係我地自作多情啦
Hear me roar !

引用:
原帖由 溫室氣體 於 2012-5-8 05:15 PM 發表

你不斷咁強調我先入為主..你自己唔係??(你睇睇你自己的回覆..comments 其實大部份都係)
我唔係一睇唔過眼就要即刻發洩..我係睇過你之前無論係梨個post的回覆同埋其他post的回覆見到你差唔多次次都咁臭串先講..
...
夠啦   智障仔
你唔識睇中文
你就番屋企食 屎啦

引用:
原帖由 saru 於 2012-5-8 05:13 PM 發表
純粹見呢度咁旺黎宣傳下個簽名

btw 題外ChuN.3. 你其實係咪遇到咩良師益友成績先咁好(我相信拎到A的人點都下個苦工,而我呢...so sad/.\)?自己讀個間硬係有一種好頹的感覺,結果呢,AL byebye了
叫溫室氣體分享下仲好
佢講到自己咁鬼神

佢地唔係我地想像中咁簡單

p.s  會考同高考好大分別- -   會考a  去到al都有機F

回覆 84# ChuN.3. 的帖子

你咁樣叫回應佐我??

引用:
原帖由 溫室氣體 於 2012-5-8 05:38 PM 發表
你咁樣叫回應佐我??
你處處逼人,又何苦呢?

支持樓主idea!!
十卜十卜!~
2012HKDSE
Core+Phy Chem BAFS M2

跟一個思想咁幼稚, 咁喜歡以偏概全既人去補習, 即使佢成績幾好都無用啦成個世界都得自己!

引用:
原帖由 arnet_lam 於 2012-5-9 07:47 PM 發表 跟一個思想咁幼稚, 咁喜歡以偏概全既人去補習, 即使佢成績幾好都無用啦成個世界都得自己!
你有妄想症?家下話你?想做英雄?下世啦  見人嘈你又嘈   你好寂寞咩

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。