本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 136

1. 投身社會
2. IVE FD(基礎文憑)
3. 重讀

.

.

..................

1st what is FD ?    I absolutely suggest you to use one year again for your DSE.  Try and do your best.  Perhaps you can enter the university or at least you can have nicer diploma.

自修
It is a feasible way apart from Repeat

重讀,但係你清楚今次哀係邊。
可以講中文細分嗎?

回覆 4# pyy0110 的帖子

........

做野啦
你呢類人係334ge希生品
無啦啦要呆多年

中文有得救
閱讀放棄佢 唔想咁負面就溫小小因為閱讀我認為較難掌握
作文有得救 不過唔知今年佢會出咩類型 建議操熟2種
聆聽係唔係今次失手定?

如果你真係果種好想發奮讀書入u,係咁狂讀書,唔想再hea,可以重讀!哀兵必勝

想問下123211係咪DSE成績-,- 如果係既唔好晒時間重讀

...............

回覆 9# Raimen 的帖子

yes,why not?
i have ability to study hard!

回覆 6# kywongjames 的帖子

.................

..................

快D 口累  飯應啦,    咁ga 成績
唔 repeat  重想點 ?
你話比我知

IVE FD(基礎文憑)

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。