本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 98

1. 1. 英皇CARL HUNG

57 (58.16%)

2. 2.遵理CLIFF YEUNG

27 (27.55%)

3. 3. 冇人可以

14 (14.29%)

[DSE] 誰人可挑戰DANIEL YU ECON 地位?英皇CARL HUNG?遵理CLIFF YEUNG?

誰人可挑戰DANIEL YU ECON 地位?英皇CARL HUNG?遵理CLIFF YEUNG?

3. 冇人可以

朋友以前讀英皇日校,Carl Hung教Econ,習都唔洗報教得極好啦,最後AL 羅B,入左 u了﹗

CLIFF成日明示暗示話自已係局中人, 我學校個阿sim話, 賣廣告係唔可以用做過考評局做招徠架, 隨時俾人告!! 所以佢個底都唔知真唔真, 定係作嘢博大霧, 最憎呢d技倆
我buy CARL HUNG

引用:
原帖由 GOGO高 於 2013-4-26 04:53 PM 發表
CLIFF成日明示暗示話自已係局中人, 我學校個阿sim話, 賣廣告係唔可以用做過考評局做招徠架, 隨時俾人告!! 所以佢個底都唔知真唔真, 定係作嘢博大霧, 最憎呢d技倆
我buy CARL HUNG
仲o係度做就話o即,唔係既算咩局中人?

引用:
原帖由 chanwilliam1314 於 2013-4-27 01:40 PM 發表

仲o係度做就話o即,唔係既算咩局中人?
佢覺得 "做過" 都勁啲卦. 但可能佢講緊既係 "遵理考試局" 既局中人, 所以咁明目張膽寫出黎

引用:
原帖由 GOGO高 於 2013-4-27 03:09 PM 發表

佢覺得 "做過" 都勁啲卦. 但可能佢講緊既係 "遵理考試局" 既局中人, 所以咁明目張膽寫出黎
條友「以前」做過者,现在2013年!!!!!OUT 哂啦,仲用來宣傳!?????儍仔才信!!!

引用:
原帖由 katykatychan133 於 2013-4-29 02:03 PM 發表

條友「以前」做過者,现在2013年!!!!!OUT 哂啦,仲用來宣傳!?????儍仔才信!!!
有道理!!!!!!

英皇CARL HUNG 係教育局做過,and dse 5**

certainly cliff yeung

em32 em32 em32 em32

唔好玩啦. cliff教書悶到抽晒根之餘. 都冇往績.
carl真係有晒幾年5 5* 5**數據
econ講theory加數據. 咁我信carl多.
cliff仲要兼科ls. 佢只係一個冇料又唔專既乜都教d老師!

em32 em32 em32

Daniel 買星既,遵理andrew 先係王道

教育局做過,應該識人,可以運到試題出來﹗

daniel yu同cliff yeung差唔多嘅
係daniel會講多啲outsy嘅野
不過都唔錯

I buy CARL HUNG

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。