本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 1631

1. 10-11
2. 12以上
3. 4-5
4. 0-1
5. 2-3
6. 6-7
7. 8-9

就黎考DSE的你,一日溫幾多個鐘書?

就黎考DSE的你,一日溫幾多個鐘書?

有冇神人已經每日溫緊12個鐘以上   

四至五,最後炒咗DSE,不過都有三大讀

回覆 1# andy_2014 的帖子

就快考都差唔多啦 朝朝都限住自己7點起身

引用:
原帖由 9250 於 2015-8-2 08:07 PM 發表
放假可以多過10個鐘
訓幾耐

溫書溫全日是常識吧

引用:
原帖由 adrianccl 於 2016-3-28 01:19 PM 發表
溫書溫全日是常識吧
會唔會低左效率.........

回覆 1# andy_2014 的帖子

Relax!! Don't get yrself too stressed

引用:
原帖由 chan1114 於 2016-5-26 11:40 PM 發表
Relax!! Don't get yrself too stressed
agree.......................

翻完學都無時間  2個小時

呢度可能幫到你
www.facebook.com/starpigs

認真,溫幾多個鐘真係因人而異
爆十個鐘唔代表一定神,五個鐘唔代表唔夠勤力

溫太多唔理解都係無用

禮拜一至五︰0-1個鐘
返工之前爭取時間溫書,
放工嗰陣已經冇時間溫書
堅決支持壇主論壇精簡架構的決定
永遠跟隨偉大最大學術論壇路線走

12-14hours

引用:
原帖由 heoqks 於 2016-7-19 08:07 PM 發表
翻完學都無時間  2個小時
要返學都做到每日兩個鐘都差唔多

thxxxxxxx

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。