本區搜索:
Yahoo!字典

EAS同學留意

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-1-30 11:51 PM 發表

要呀你去佢個website有個link寫住for interviewees

Notes to all Interviewees Please prepare a one-page CV of yours for use at the Interview.  It should contain precise and concise information  ...
好彩你提一提,真係唔知UST都要寫.....

引用:
原帖由 dw42 於 2008-1-31 01:10 AM 發表

好彩你提一提,真係唔知UST都要寫.....
YEA!!
armarm去個web先見到...
28 january update= =....真係幾陰濕= =

港大真係好周到...email + 寄信 通知人寄CV
arm arm 收到HKU寄黎既信
一個個樣唔似大學生既醫學生>.<"

引用:
原帖由 vvpooh 於 2008-1-31 09:42 PM 發表
港大真係好周到...email + 寄信 通知人寄CV
arm arm 收到HKU寄黎既信
YEA!Me2 received the email and letter=]

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-1-31 10:19 PM 發表

YEA!Me2 received the email and letter=]
u send 做CV未呀?

反而extra-curricular activities 哩項我唔係好識寫 -_-
因為好似冇 -.- 打機算唔算
hihihellohello正傻hi

引用:
原帖由 wtever 於 2008-2-1 02:30 AM 發表
反而extra-curricular activities 哩項我唔係好識寫 -_-
因為好似冇 -.- 打機算唔算
其實ECA/Service兩part 同Key Position好似有些重疊了......
基本上我的Key Position就係呢兩方面既職位
搞到我都唔多肯定可唔可以將Key Position呢部分融入去ECA + Service兩部分

PT FORM定PARAGPRAH?

i think it is up to u,mine is composed of both form

引用:
原帖由 dw42 於 2008-2-1 07:03 PM 發表

其實ECA/Service兩part 同Key Position好似有些重疊了......
基本上我的Key Position就係呢兩方面既職位
搞到我都唔多肯定可唔可以將Key Position呢部分融入去ECA + Service兩部分
key position其實好惡搞..
我諗緊轉唔轉做responsible positions...

引用:
原帖由 vvpooh 於 2008-1-31 10:21 PM 發表

u send 做CV未呀?
not yet ar~
tonight send la~

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-2-3 01:19 PM 發表

key position其實好惡搞..
我諗緊轉唔轉做responsible positions...
其實headings應該可以任改..

有冇人知時事學會既英文係咩呀?

引用:
原帖由 funny090909 於 2008-2-3 09:53 PM 發表
有冇人知時事學會既英文係咩呀?
Social Affairs Club?

其實by 2月4 號係咪代表聽日send都得- -
hihihellohello正傻hi

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。