本區搜索:
Yahoo!字典

EAS HKUST Interview 16/2

引用:
原帖由 kelily 於 2008-2-4 11:31 PM 發表
哈其實係因為我對呢方面ge認識真係不太好.
同埋佢都唔多睇CE result
仲有仲有其實我心已另有所屬了XD
當練下interview都好~
我都係去練interview XD
hihihellohello正傻hi

回覆 #59 alexchung28 的帖子

都幾年前喇
唔知而家會點~~

哈有一大班eas ge人一齊傾.
感覺好好呀
勁有共同進退ge feel =]

引用:
原帖由 wtever 於 2008-2-4 11:37 PM 發表

你想入邊間呀xd

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-2-4 11:39 PM 發表

你想入邊間呀xd
HKU AC 你呢? LLB?
hihihellohello正傻hi

引用:
原帖由 wtever 於 2008-2-4 11:37 PM 發表

我去HKU練interview

引用:
原帖由 patwing 於 2008-2-4 11:13 PM 發表

UST 好似真係咁專
上年有問聯繫匯率、外匯儲備....
講真,呢樣野我都研究過下
中國外匯突破一萬億的影響,相信都要知道下

個時我頹in,乜都冇準備過就衝左入去做砲灰,如我所料咁做左砲灰咁囉 XDDDDD
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-2-5 12:10 AM 發表
個時我頹in,乜都冇準備過就衝左入去做砲灰,如我所料咁做左砲灰咁囉 XDDDDD
你in邊科先?

頹in緊係in頹系,係HKU玩野去in IBGM做左砲灰
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-2-5 12:18 AM 發表
頹in緊係in頹系,係HKU玩野去in IBGM做左砲灰
希望有得試下in HKU iBGM,練下interview順便做下炮灰XDD

引用:
原帖由 wtever 於 2008-2-4 11:45 PM 發表

HKU AC 你呢? LLB?
HKU LLB囉..你又知既@@?

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-2-5 02:19 PM 發表

你問過LLB D野呀嘛-.-

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-2-5 02:41 PM 發表

你問過LLB D野呀嘛-.-
咁都記得
armarm都問左...

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-2-5 02:19 PM 發表

得啦,你LLB實入到,佢話基本上6A都收,放心

引用:
原帖由 dw42 於 2008-2-5 09:45 PM 發表

得啦,你LLB實入到,佢話基本上6A都收,放心
"佢話基本上6A都收"邊度講呀@@?~
我淨係知hku話舊年70個apply~收17個,收既人係6A-8A

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。