本區搜索:
Yahoo!字典

EAS - 第一戰: 科大interview-----戰前與戰後感分享區

The most horrible things is to wear a 老西出街
Everyday happy

回覆 #16 hihitony 的帖子

absolutely agree with u
無名小卒

我對聽日既準備係

番到屋企訓左兩個鐘晏晝覺
食完飯又訓左兩個鐘 岩岩訓醒= =
hihihellohello正傻hi

回覆 #19 wtever 的帖子

New Concourse???= =
佢有無講LT 幾???

Cogito, ergo sum

耳中常聞逆耳之言,心中常有拂心之事,纔是進德修行的砥石。
若言言悅耳,事事快心,便把此生埋在鴆毒中矣。
<<菜根譚>>

引用:
原帖由 treebear 於 2008-2-16 12:38 AM 發表
New Concourse???= =
佢有無講LT 幾???
btw, 你幾點in Dual?XD
冇呀....
1:20 我同兩個同學都係E個時間~

回覆 #20 wtever 的帖子

我估係LTJ 那邊附近(行到最入)....(今日見到那邊好似擺哂展板, 枱, etc...)
唔太清楚= =...
應該聽日有指示的...

<<菜根譚>>

引用:
原帖由 treebear 於 2008-2-16 12:58 AM 發表
我估係LTJ 那邊附近(行到最入)....(今日見到那邊好似擺哂展板, 枱, etc...)
唔太清楚= =...
應該聽日有指示的...
pm左你問左你少少野...

樹熊哥你聽日搵下我丫XD

回覆 #22 wtever 的帖子

你那個時間....
我會在下面跟其他同學傾計....
應該好易搵到我的...XD...
Anyway, 祝你地聽日interview 順順利利

<<菜根譚>>

就黎到我去lu..... 有咩要準備呢= =
搵下紙袋先= =
無名小卒

陣間要出去,無得參與討論了,真可悲
Anyway, 頭先係9點鐘第一輪面試,3個global同一個qfin(我)in
小組討論不如叫四人Individual Interview好過
準備有點不足,表現還可以 = =

回覆 #25 dw42 的帖子

唔明wor?
即係group定係individual?
無名小卒

引用:
原帖由 xXJohnXx 於 2008-2-16 12:31 PM 發表
唔明wor?
即係group定係individual?
即係一個group同indiuvidual混合既interview
其實都係individual居多,你去到就明白架喇

回覆 #27 dw42 的帖子

咁駛唔駛同其他groupmate 交流gar?= =
無名小卒

我個group好特別...好o咀= =
一黎到"i just want to listen to all of you chatting. u all can talk about anything you like."

引用:
原帖由 xXJohnXx 於 2008-2-16 01:01 PM 發表
咁駛唔駛同其他groupmate 交流gar?= =
係出面等果時就應該會有人出聲架喇
吹下水relax下啦

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。