本區搜索:
Yahoo!字典

EAS - 第一戰: 科大interview-----戰前與戰後感分享區

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-2-16 01:10 PM 發表
我個group好特別...好o咀= =
一黎到"i just want to listen to all of you chatting. u all can talk about anything you like."
你in global?
好似係global既都係咁..

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-2-16 01:15 PM 發表

你in global?
我o個個唔係
雖然我組不是純in global

恐懼症開始黎lu
無名小卒

引用:
原帖由 xXJohnXx 於 2008-2-16 01:19 PM 發表
恐懼症開始黎lu
無咩恐懼既,唔使擔心
入左去就自由發揮啦

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-2-16 01:15 PM 發表

你in global?
My group
2 BBA (I am here...=])
2 Econ & Finance

糟了= =
諗極都諗唔到問咩問題...
無名小卒

引用:
原帖由 xXJohnXx 於 2008-2-16 02:03 PM 發表
糟了= =
諗極都諗唔到問咩問題...
no question then dun ask
asking nonsense or low-level questions gives a bad impression

time to interview...
無名小卒

回覆 #25 dw42 的帖子

我个组都是Group Individual Interview ar,In 作成个锺,Only interact with the professors, 连Edison D o野 dou ask

最O 咀系叫你讲下会引你笑的笑话
Everyday happy

引用:
原帖由 hihitony 於 2008-2-16 03:10 PM 發表
我个组都是Group Individual Interview ar,In 作成个锺,Only interact with the professors, 连Edison D o野 dou ask

最O 咀系叫你讲下会引你笑的笑 ...
幾搞gag下喎
睇來班professor in人in到悶左先會咁

我番黎lu....順利地死左~
無名小卒

有時面試這東西,結果很難預料的 XD!
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 xXJohnXx 於 2008-2-16 06:01 PM 發表
戰況係點?

引用:
原帖由 xXJohnXx 於 2008-2-16 06:01 PM 發表
你in 什麼呀?
高分低b的學生...MAX!

我in qfn
首先discuss "政府今年有好多surplus, 你advice政府用依筆錢黎做咩?"
唔知點解我果組有個人會有張SCMP o既剪報
佢仲拎左出黎講
O哂咀....= =
無名小卒

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。