本區搜索:
Yahoo!字典

EAS - 第二戰: 港大interview-----戰前與戰後感分享區

EAS - 第二戰: 港大interview-----戰前與戰後感分享區

跟住呢個星期六就係HKU既interview喇..
又係group interview同埋經過科大一戰後
大家準備會更加充足..

HKU會唔會拎住你張CV黎問你問題-.-
問D野又會唔會冇關係咁?? = =

港大駛唔駛帶interview letter?

引用:
原帖由 patwing 於 2008-2-17 11:35 PM 發表
港大駛唔駛帶interview letter?
好似冇講要帶..

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-2-17 11:37 PM 發表

好似冇講要帶..
didnt say wor> <
but i think bring along will be safer law
一個個樣唔似大學生既醫學生>.<"

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-2-17 11:37 PM 發表

好似冇講要帶..
印左安全d

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-2-17 11:32 PM 發表
跟住呢個星期六就係HKU既interview喇..
又係group interview同埋經過科大一戰後
大家準備會更加充足..

HKU會唔會拎住你張CV黎問你問題-.-
問D野又會唔會冇關係咁?? = =
HKU個general interview,照計就係group discussion為主
唔會好似科大咁掛羊頭賣狗肉 = =
o個陣問個人問題應該唔會問無關係既野,佢都唔係好多時間

HKU 無tea reception好唔爽= =

引用:
原帖由 patwing 於 2008-2-17 11:51 PM 發表
HKU 無tea reception好唔爽= =
>< i last time didnt attend the tea reception of hkust timXD

引用:
原帖由 vvpooh 於 2008-2-17 11:54 PM 發表

>< i last time didnt attend the tea reception of hkust timXD
haha, I have attended it for a while

回覆 #9 dw42 的帖子

我太遲得番橙汁飲
無名小卒

引用:
原帖由 xXJohnXx 於 2008-2-18 12:22 AM 發表
我太遲得番橙汁飲
mug唔係得橙汁揀嫁咩?

引用:
原帖由 vvpooh 於 2008-2-18 12:24 AM 發表

mug唔係得橙汁揀嫁咩?
有橙汁,水,可樂

引用:
原帖由 microtony 於 2008-2-18 01:55 AM 發表

有橙汁,水,可樂
仲有hot coffee 呀 =] (好早嗰時)
仲有三文治,西多士...唔記得仲有乜

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-2-18 05:39 PM 發表

仲有hot coffee 呀 =] (好早嗰時)
仲有三文治,西多士...唔記得仲有乜
一樣都無食到 = =

大家有冇報HKU engineering?
佢地sd e-mail 叫我去interview @@
無名小卒

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。