本區搜索:
Yahoo!字典

EAS會報/想入CU QFN報到帖

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 08:05 PM 發表

哇…咁快就知乜係sources XD…
你真係入到cc, 玩o camp問組爸媽啦
我自己唔係cc所以唔清楚 XD
不過我同dw42都講左, 你地的成績可能入唔到CC @@
/﹏\ 唔公平呀

因為在不知名的原因之下入CC的都係勁人 @O@
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 08:18 PM 發表
因為在不知名的原因之下入CC的都係勁人 @O@
好離譜/﹏\
我想問呢搞大O既人係YEAR幾架?

大o細o都要去 XD
細o通常係yr2...大o就yr2 yr3都有...
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 08:23 PM 發表
大o細o都要去 XD
細o通常係yr2...大o就yr2 yr3都有...
其實大細O係咪好變態-口-?

P.S. 其實前輩係男係女-__-?

我自己NA d game就唔變態, 其他college唔知
不過…你唔想做的東西冇人會迫你去做…所以可以放心 @@

幹啥問我性別 XD?我是男的
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 08:31 PM 發表

你見過有咩你同你識既人唔想做既野? XD

冇播…放心啦 XD
只係叫你一定要參加大細o, 唔好因為某d傳聞怕左所以唔去 XD
中大人好好好純品的 XD
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 08:31 PM 發表

XD 因為好難由你講既野分到性別嘛-.-

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 08:37 PM 發表
冇播…放心啦 XD
只係叫你一定要參加大細o, 唔好因為某d傳聞怕左所以唔去 XD
中大人好好好純品的 XD
中大人純品? 這個還有待探究 XD

問題係...點解要知我性別 XD?
係啊…講開, 細o係所有BA人(QFN, BBA, PAC, IFA, HMG)一起玩的 @@
中大BAF細o的特色…XD
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 08:45 PM 發表
係啊…講開, 細o係所有BA人(QFN, BBA, PAC, IFA, HMG)一起玩的 @@
因為其他人都知性別但係你就唔知呀嘛XD
....有咩特色

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 08:45 PM 發表
可能想溝你

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-17 08:53 PM 發表

可能想溝你
冇可能啦-___-|||
我怕會出現樹熊錯認不管什麼的事件-口-

引用:
原帖由 dw42 於 2008-3-17 07:10 PM 發表

其實rms同qfn的課程蠻相似的
但係比較唔同既係rms更加mathematical,少左train financial knowledge & skills
同埋會少左商學院既internship, exchange等的opportunities
可以考慮下入rms一年先再轉qfn
...
今日問過Prof. So 佢話RMS轉過去既機會好微=.=

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。