本區搜索:
Yahoo!字典

EAS會報/想入CU QFN報到帖

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-3-17 08:52 PM 發表

因為其他人都知性別但係你就唔知呀嘛XD
....有咩特色
特色係有College Time, Dept Time同埋六大組時間(汗)
你的細o mate係跟college分…所以係乜Dept的都有 XD
Dept time得一日, 會同返自己Dept一齊玩
六大組時間暫時可以無視…
總括來說…細o都係跟同College的人玩 XD
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Romeo 於 2008-3-17 08:57 PM 發表

今日問過Prof. So 佢話RMS轉過去既機會好微=.=
Dept of Fin的Raymond So o_o?
PAC轉過去的機會該會大d吧?
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 09:02 PM 發表

特色係有College Time, Dept Time同埋六大組時間(汗)
你的細o mate係跟college分…所以係乜Dept的都有 XD
Dept time得一日, 會同返自己Dept一齊玩
六大組時間暫時可以無視…
總括來說…細o都係跟同Colleg ...
六大組時間又是甚麼來著?

引用:
原帖由 dw42 於 2008-3-17 09:06 PM 發表

六大組時間又是甚麼來著?
是今年新加的…傳聞係為左減少College Time…- -
六大組係將所有College的小組分做六個大組…唔以College為單位…以六個大組來玩Game
不過…通常被人無視 w_w
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 09:09 PM 發表

是今年新加的…傳聞係為左減少College Time…- -
六大組係將所有College的小組分做六個大組…唔以College為單位…以六個大組來玩Game
不過…通常被人無視 w_w
無視......不如話加個咁既時間有咩實際作用仲好
呢個活動真係有點兒......

咩事 - - 幾個鐘之前都未有個post...一有就已經第五頁gei XD

好聽的是…讓大家除了認識自己college的人以外認識一下其他College的人

回樓上: 因為有我係度喪回覆 @@

深海遇著潛水客

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 09:14 PM 發表
好聽的是…讓大家除了認識自己college的人以外認識一下其他College的人

回樓上: 因為有我係度喪回覆 @@
好事-.-....XD

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-17 09:04 PM 發表

Dept of Fin的Raymond So o_o?
PAC轉過去的機會該會大d吧?
我一直都冇打算過讀account
所以我冇放PAC o係我既3個choice入面

回覆 #44 szegaryhk 的帖子

引用:
原帖由 szegaryhk 於 2008-3-17 20:55 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=648072&ptid=55034][/url]

冇可能啦-___-|||
我怕會出現樹熊錯認不管什麼的事件-口-
那隻樹熊...???
不是我吧..

引用:
原帖由 treebear 於 2008-3-17 09:56 PM 發表

那隻樹熊...???
不是我吧..
這個...不知道啦XD

甚麼樹熊錯認不管什麼的事件???
幹麼我完全不知情= =

引用:
原帖由 Romeo 於 2008-3-17 09:53 PM 發表

我一直都冇打算過讀account
所以我冇放PAC o係我既3個choice入面
那…你中大還有什麼choice @O@?!!
深海遇著潛水客

引用:
原帖由 treebear 於 2008-3-17 10:08 PM 發表
甚麼樹熊錯認不管什麼的事件???
幹麼我完全不知情= =
"不管什麼"的英文是啥?

回覆 #59 szegaryhk 的帖子

你.....我get 到la...XD
不過他的info 確是misleading - -
and in reality, 我認人出哂名好差...

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。