本區搜索:
Yahoo!字典

尖子改選程序完成(轉貼)

引用:
原帖由 dw42 於 2008-3-27 07:25 PM 發表

中大醫科you mean? 如果係既話似乎神童效應亦.....
唔係 only知係醫科 唔知邊間

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-27 06:29 PM 發表
其實只係話中大孤寒 :p
EAS的Admission scholarship少過人地 :p
咁又係呀...
我呢d 6A真係連一個仙都冇(茶)(汗)

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-27 07:39 PM 發表

咁又係呀...
我呢d 6A真係連一個仙都冇(茶)(汗)
入科大都有15000 ge
中大得個honourable entrance
港大好似一個桔都冇!?

引用:
原帖由 dw42 於 2008-3-27 07:40 PM 發表

入科大都有15000 ge
中大得個honourable entrance
港大好似一個桔都冇!?
港大...6A好似有$5000

有錯請更正

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-27 07:42 PM 發表

港大...6A好似有$5000

有錯請更正
6A唔係得2000咋咩 @@?
6A科大除左入學15000獎學金之外 入商學院有多15000
入理學院就10000

引用:
原帖由 Kriz 於 2008-3-27 08:19 PM 發表

6A唔係得2000咋咩 @@?
6A科大除左入學15000獎學金之外 入商學院有多15000
入理學院就10000
原來係咁...得$2000..

下@@
乜科大咁多錢咩?  
入商學院有$30000?

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-27 08:33 PM 發表

下@@
乜科大咁多錢咩?  
yes ar~我有個同學都係30000

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-3-27 08:34 PM 發表

yes ar~我有個同學都係30000
我仲以為得15000..
不過算啦- -"

根據3所大學提供的資料顯示,港大今年共吸引193名尖子以首志願報讀

Why they will know whether 1st or 2nd choice in Band A??????

引用:
原帖由 princewilliamng 於 2008-3-27 08:50 PM 發表
根據3所大學提供的資料顯示,港大今年共吸引193名尖子以首志願報讀

Why they will know whether 1st or 2nd choice in Band A??????
份資料應該係JUPAS公佈架姐....
大學應該唔知...

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-27 08:54 PM 發表

份資料應該係JUPAS公佈架姐....
大學應該唔知...
but 根據3所大學提供的資料顯示= =...

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-27 08:33 PM 發表

下@@
乜科大咁多錢咩?  
似乎唔係入商學院就有30000
我封信話入ust acct先有extra 15000
但係佢仲recommend左我讀qfin...

引用:
原帖由 princewilliamng 於 2008-3-27 08:50 PM 發表

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-3-27 09:16 PM 發表

but 根據3所大學提供的資料顯示= =...
咦.....咁佢咪即係知擺左Band A 1st 定 2nd ?!

引用:
原帖由 dw42 於 2008-3-27 09:19 PM 發表

咦.....咁佢咪即係知擺左Band A 1st 定 2nd ?!
i think so...
佢用個字眼咁準確...= =

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-3-27 09:25 PM 發表

i think so...
佢用個字眼咁準確...= =
陰謀論: 三間大學講大話?

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。