本區搜索:
Yahoo!字典

想問EAS Registration 18/4

想問EAS Registration 18/4

想問EAS Registration 18/4..
星期五黎...
嗰日駛唔駛請假ga去做registration??
知唔知詳情係點???

啱啱填緊請假d野...要請就順便請埋

thanks!!!

回覆 #1 alexchung28 的帖子

你本身就要請假?
我都想知當日有咩做.....

啥…有d咁樣的東西的嗎 lol
深海遇著潛水客

no...我要請1/4, 3/4
寫開手冊
如果要請埋18/4
就寫多個日期ja ma

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-3-28 08:54 AM 發表
no...我要請1/4, 3/4
寫開手冊
如果要請埋18/4
就寫多個日期ja ma
EAS果然夠hea
我都係請3/4同埋18/4

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-28 05:56 PM 發表

EAS果然夠hea
我都係請3/4同埋18/4
請左這兩日有甚麼做?

引用:
原帖由 dw42 於 2008-3-28 07:11 PM 發表

請左這兩日有甚麼做?
3/4...申請scholarship果邊要interviw...
18/4...EAS Registration掛...唔係就當day off一日...走去hea啦

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-28 07:35 PM 發表

3/4...申請scholarship果邊要interviw...
18/4...EAS Registration掛...唔係就當day off一日...走去hea啦
正!
等我都乘機逃學一日先.
高分低b的學生...MAX!

引用:
原帖由 jean520116 於 2008-3-28 08:21 PM 發表

正!
等我都乘機逃學一日先.
你都會???
你女仔黎架喎

女仔都可以逃學加麻XDD
一個個樣唔似大學生既醫學生>.<"

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-28 07:35 PM 發表

咩scholarship  黎嫁?

引用:
原帖由 jean520116 於 2008-3-28 08:21 PM 發表

正!
等我都乘機逃學一日先.
嘿,如果係既話等我又逃番一日先

引用:

果然唔少人做左EAS後都hea左好多

引用:
原帖由 vvpooh 於 2008-3-28 08:44 PM 發表

咩scholarship  黎嫁?
grantham...
聽講好少名額....我諗都唔得架啦

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-28 10:27 PM 發表

grantham...
聽講好少名額....我諗都唔得架啦
wow~ it is a very gd scholarship!!
didnt kw we can apply for it tim> <

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。