本區搜索:
Yahoo!字典

EAS同學仔會唔會reject offer?

EAS同學仔會唔會reject offer?

如題, 有冇人會因為入唔到想入既programme而讀form 7?

個offer幾差我都唔會...
至多入到U先轉....
因為而家根本HEA 哂...無溫書..
要追真係要好勤力...考AL好辛苦呢

YEA LA~
而家咁hea...
我下學期開始就冇聽過書lu~= =...點夠人鬥...

引用:
原帖由 alexchung28 於 2008-3-30 01:39 PM 發表
YEA LA~
而家咁hea...
我下學期開始就冇聽過書lu~= =...點夠人鬥...
我都係日日上堂發夢

我同你地一樣,下學期開始左之後除左中英文堂就無聽過書,hea爆
想話追番AL都幾難,不過唔需要去到reject offer

引用:
原帖由 dw42 於 2008-3-30 02:11 PM 發表
我同你地一樣,下學期開始左之後除左中英文堂就無聽過書,hea爆
想話追番AL都幾難,不過唔需要去到reject offer
你反而係中英文聽= =?
我係中,英,chem同phy都冇聽...o係度發夢
pm都冇聽...但自己做...冇發夢

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-30 02:17 PM 發表

你反而係中英文聽= =?
我係中,英,chem同phy都冇聽...o係度發夢
pm都冇聽...但自己做...冇發夢
其實我中英文聽係因為堂堂都唔聽書好似唔多對路
反正語文學來有用,聽下就無妨
chem同phy都無聽, 主要係計數同埋睇書
而pure就係自己計數,無聽老師講書

引用:
原帖由 dw42 於 2008-3-30 02:33 PM 發表

其實我中英文聽係因為堂堂都唔聽書好似唔多對路
反正語文學來有用,聽下就無妨
chem同phy都無聽, 主要係計數同埋睇書
而pure就係自己計數,無聽老師講書
太強了

我唯一有心去上ge 堂只有bio lo
一到phy 就想死
再考phy al ....不堪設想
Everyday happy

我中六時的成績是比之前中四更好的啊 XDDDDDD
可能是冇乜壓力的原因
深海遇著潛水客

回覆 #10 Kokoro 的帖子

佩服
Everyday happy

引用:
原帖由 Kokoro 於 2008-3-30 04:58 PM 發表
我中六時的成績是比之前中四更好的啊 XDDDDDD
可能是冇乜壓力的原因
欽敬欽敬

引用:
原帖由 davidwong123 於 2008-3-30 05:44 PM 發表

欽敬欽敬
penis penis

引用:
原帖由 patwing 於 2008-3-30 07:34 PM 發表

penis penis
哈哈,我都無諗到添

引用:
原帖由 patwing 於 2008-3-30 07:34 PM 發表

penis penis
比你睇穿左我個原意tim

最近訪問的版塊
重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。