標題: 用勤力追返weak既底+而家既野? [打印本頁]

作者: Bless1der    時間: 2012-6-27 09:33 PM     標題: 用勤力追返weak既底+而家既野?

冇錯, 下年我就考dse lu
見到師兄師姐就放榜我都好緊張,
同樣為自己下一年既表現好緊張

我數學唔好,偏偏選左理科---> chem& bio
揀錯科? 我都唔肯定
到到都有我既極粗心 極大意 合格都變fail 十分神奇=.=
半年間要追好多野  聽過唔少人話ok架 勤力就得
但自己個理科底真係唔好 sense又唔夠 幸好我有顆強勁既心臟
55... 不過我而家無從入手=.= 應該係邊到開始? 點開始?
徬徨得很, 求救各位師兄師姐指點一下 ..
暑假溜溜長唔哂得架!

唔該哂!!
作者: yunglit2    時間: 2012-6-27 09:49 PM     標題: 回覆 1# Bless1der 的帖子

嘩卡卡,我知道有幾本溫chem既練習叫success key for HKDSE 我本身都係同你差唔多,中5chem仲40幾分嫁
不過我maths 同m2就180幾同70幾,所以都冇乜擔心過,直到考試前1個月左右。
考試前1個月,我先知死,之後買左"success key for HKDSE"既chem 練習,死做左8成左右,竟然覺得份chem既考卷太易
真嫁= =  呢份野真係深到可以叫做濃縮雞精

係邊到開始入手,要先唸下你中6之後想讀咩科同入咩大學先。
你想入咩大學or定係你想入vtc之類 ?
作者: justinfung    時間: 2012-6-27 10:04 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-27 09:49 PM 發表
嘩卡卡,我知道有幾本溫chem既練習叫success key for HKDSE 我本身都係同你差唔多,中5chem仲40幾分嫁
不過我maths 同m2就180幾同70幾,所以都冇乜擔心過,直到考試前1個月左右。
考試前1個月,我先知死, ...
你果幾本溫CHEM練習有冇中文版?
作者: yunglit2    時間: 2012-6-27 10:08 PM     標題: 回覆 3# justinfung 的帖子

唔g,我係用英文讀既
照計應該有既。

其實係有既
真係好有用
作者: justinfung    時間: 2012-6-27 10:09 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-27 10:08 PM 發表
唔g,我係用英文讀既
照計應該有既。

其實係有既
真係好有用
你咪笑得咁淫 你知吾知中文版系咩名?
作者: yunglit2    時間: 2012-6-27 10:14 PM     標題: 回覆 5# justinfung 的帖子

你去書局睇下,係success key for HKDSE 既英文練習旁一定會有中文嫁啦!!!
我呢d係善意既笑容黎
作者: justinfung    時間: 2012-6-27 10:17 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-27 10:14 PM 發表
你去書局睇下,係success key for HKDSE 既英文練習旁一定會有中文嫁啦!!!
我呢d係善意既笑容黎
系咪善意自己知自己事丫!!我唔方便系度講咁多~
等我聽日去商務睇睇先
作者: yunglit2    時間: 2012-6-27 10:25 PM     標題: 回覆 7# justinfung 的帖子

你又知係唔係善意
作者: justinfung    時間: 2012-6-27 10:34 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-27 10:25 PM 發表
你又知係唔係善意
因為我都系.......
作者: yunglit2    時間: 2012-6-27 10:38 PM     標題: 回覆 9# justinfung 的帖子

比個服字你
作者: justinfung    時間: 2012-6-27 10:40 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-27 10:38 PM 發表
比個服字你
老細 如果本練習冇中文版
有咩好介紹?
作者: yunglit2    時間: 2012-6-27 10:41 PM     標題: 回覆 11# justinfung 的帖子

你講咩科先

我係中6嫁
作者: yunglit2    時間: 2012-6-27 10:45 PM

補充,中6全理+econ+m2

作者: Bless1der    時間: 2012-6-28 04:02 PM

感謝師兄先!  我先都係姅英文讀的
WOW 本野咁堅?去書局睇睇先~
至於我想讀咩呢---> 未諗到=,=
真是一個失敗的人生
不過可以肯定既係我唔會再讀返同理相關既野
哈! 諗下自己方向先都岩既
作者: yunglit2    時間: 2012-6-28 05:48 PM

引用:
原帖由 Bless1der 於 28/6/2012 04:02 PM 發表
感謝師兄先!  我先都係姅英文讀的
WOW 本野咁堅?去書局睇睇先~
至於我想讀咩呢---> 未諗到=,=
真是一個失敗的人生
不過可以肯定既係我唔會再讀返同理相關既野
哈! 諗下自己方向先都岩既
你想入咩u先
作者: justinfung    時間: 2012-6-28 06:45 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 05:48 PM 發表

你想入咩u先
老細仲係吾係度~~本書商務今日見冇窩
物理&化學有咩好練習介紹?
作者: yunglit2    時間: 2012-6-28 06:52 PM     標題: 回覆 16# justinfung 的帖子

物理唔好問我,我都係搶阿sir留低嗰d過期練習(91年至93年嗰d)做

化學呢

HKDSE Chemistry Mole Calculation 202   by A. Fung  <<<<練習計mole最好,勁有用,做得多會識set programme係計數機到
仲有就係之前提嗰個,全套(當然唔好買book 1 &2)
其實個success key 係phy chem bio都有出嫁

一係你可以搵下HKDSE Exam Serious 做下,不過聽人講好多錯。
作者: justinfung    時間: 2012-6-28 07:04 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 06:52 PM 發表
物理唔好問我,我都係搶阿sir留低嗰d過期練習(91年至93年嗰d)做

化學呢

HKDSE Chemistry Mole Calculation 202   by A. Fung   
success key其實中文版應該都會出掛?
- -我用中文讀架!!!吾該可吾可以幫我查下中文版係咩?
作者: yunglit2    時間: 2012-6-28 08:01 PM

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 07:04 PM 發表

success key其實中文版應該都會出掛?
- -我用中文讀架!!!吾該可吾可以幫我查下中文版係咩?
surely NO
你係我邊個
作者: justinfung    時間: 2012-6-28 08:15 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 08:01 PM 發表

surely NO
你係我邊個
自己友
作者: yunglit2    時間: 2012-6-28 08:31 PM

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 08:15 PM 發表

自己友
=3=
算啦你

btw,其實我都唔知中文版咩名。
原諒我
作者: justinfung    時間: 2012-6-28 08:34 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 08:31 PM 發表

=3=
算啦你

btw,其實我都唔知中文版咩名。
原諒我
神啊 請打救我牙   yung神請你伸出緩手
作者: yunglit2    時間: 2012-6-28 08:56 PM

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 08:34 PM 發表

神啊 請打救我牙   yung神請你伸出緩手
你中幾?
作者: justinfung    時間: 2012-6-28 08:59 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 08:56 PM 發表

你中幾?
小弟今年中五 下年升中六 祈求yung神大佬將細佬打救
作者: yunglit2    時間: 2012-6-28 09:03 PM

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 08:59 PM 發表

小弟今年中五 下年升中六 祈求yung神大佬將細佬打救
擦鞋擦得亮到= =
你讀咩科
作者: justinfung    時間: 2012-6-28 09:07 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 09:03 PM 發表

擦鞋擦得亮到= =
你讀咩科
最緊要yung神大佬開心就得啦
小人讀理科架 修物理&化學 今次考試兩科都炒佐牙
yung神大老為小人打丫 我吾想再咁落去
作者: yunglit2    時間: 2012-6-28 09:20 PM

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 09:07 PM 發表

請yung神大老為小人打丫 我吾想再咁落去
其實呢,想CHEM 讀得好,好易姐。你上堂有冇聽書?
作者: justinfung    時間: 2012-6-28 09:22 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 09:20 PM 發表

個Miss講得吾明-_,-"想聽都聽吾到好野
作者: yunglit2    時間: 2012-6-29 06:25 PM     標題: 回覆 28# justinfung 的帖子

哈,咁想入咩大學as well as 咩科
作者: Bless1der    時間: 2012-6-29 06:35 PM

引用:
原帖由 justinfung 於 2012-6-28 09:07 PM 發表

請yung神大老為小人打丫 我吾想再咁落去
兩位大佬大佬 打救埋小妹
我今年都係中五 不過係修chem bio 咁解
今年2次考試 下學期抄chem ..5=.=..
大佬們, 我真係好想知點改CARELESS!?
作者: Bless1der    時間: 2012-6-29 06:36 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 06:52 PM 發表

化學呢

HKDSE Chemistry Mole Calculation 202   by A. Fung   
HKDSE Chemistry Mole Calculation 202   by A. Fung  我有本 OK架
作者: yunglit2    時間: 2012-6-29 06:41 PM     標題: 回覆 31# Bless1der 的帖子

555 thats' good
作者: justinfung    時間: 2012-6-29 09:45 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-29 06:25 PM 發表
哈,咁想入咩大學as well as 咩科
HKU
作者: yunglit2    時間: 2012-6-29 11:07 PM

咁你就冇得偷雞啦!!
姐係你要整好2科elective,而唔係專攻一科

既然係咁你就冇得臨考1個月前先發力,起碼要預3個半月
1個月for chem  , 1個月for phy
1.5月for 數和中文
英文就日日都要練,而家開始組織個oral group ,每星期練1次中英文既group disscusion
而且英文每星期寫一篇文,最好針對返d教科書入面既learn english through [ xx ],全部 [ xx ] 都要作,仲要搵人改,狠批你,咁你到時候作英文writing嗰陣5**都得
btw.我前1個月開始先作,但考嗰陣都覺得d ideas 有好多,同埋 題目要作既[ xx ]"好似作過"
作者: pic5starstar    時間: 2012-6-30 02:00 AM

好,其實我好早已看到這個POST,不過太忙冇睇....估唔到又有HEAT DISCUSSION + 2個人係度吹水

問一問題外話:其實我都好懷疑,版規話3小時內不得回多於5個POST WO~ 但1日內就10個不同的帖子~ 其實「不同」係指不同主題還是「主題+回覆」?
我見早排搵工版同吹水區都好多時一個主題3小時都唔夠就好多人發多於5個帖~

回返justinfung 先,我記得有中文版架
我學校圖書館都有呢本野,好似有埋中文版,個出版社其實係「文達」旗下的「時信」,
查到本書全名係「香港中學文憑考試 化學應試全攻略」~
作者: yunglit2    時間: 2012-6-30 11:09 AM

引用:
原帖由 pic5starstar 於 30/6/2012 02:00 AM 發表
好,其實我好早已看到這個POST,不過太忙冇睇....估唔到又有HEAT DISCUSSION + 2個人係度吹水

問一問題外話:其實我都好懷疑,版規話3小時內不得回多於5個POST WO~ 但1日內就10個不同的帖子~ 其實「不同」係指不同 ...
喂,唔吹水就冇野做嫁啦
我係dse既,而家都好得閒
作者: yunglit2    時間: 2012-6-30 11:46 AM

引用:
原帖由 Bless1der 於 29/6/2012 06:35 PM 發表

兩位大佬大佬 打救埋小妹
我今年都係中五 不過係修chem bio 咁解
今年2次考試 下學期抄chem ..5=.=..
大佬們, 我真係好想知點改CARELESS!?
而= =我見唔到呢個post既= =

你想入咩大??咩科??
你可以hea落去既,不過起碼要留5個月溫
因為 bio 真係非常非常多野溫
我讀chem+combin phy +bio +M2+ econ  <<<<<<好似好多,不過我上econ堂睇小說+溫chem,上bio堂聽ar sir 搞gap..,上phy堂又係睇小說+吹水,上chem堂就由小聽到唔聽,再到唔好聽ar sir up野,而m2就由勁做野勁專心到hea到咩都唔做= =
總之就hea到冇朋友

but,我睇下遲d  7月20 成績係點先,因為我用左1個月專攻chem同m2
而中英ls就得過且過啦
maths就

等我出左成績再唸下我個方法會唔會教死你
作者: pic5starstar    時間: 2012-6-30 12:34 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-30 11:09 發表

喂,唔吹水就冇野做嫁啦
我係dse既,而家都好得閒
其實呢排都唔算多人上啦.....睇番D發帖量少到....1400幾個......
呢排見吹水區+高中區+高考區 都係得幾個常上的人吹水......
不過如果係以前最旺最熱鬧的時候.....如果加埋你一齊吹水........一定會好熱鬧....

我都知你係DSE......
引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-27 21:49 發表
不過我maths 同m2就180幾同70幾,所以都冇乜擔心過,直到考試前1個月左右。[/img]
考試前1個月,我先知死,之後買左"success key for HKDSE"既chem 練習,死做左8成左右,竟然覺得份chem既考卷太易[/img]
真嫁= =  呢份野真係深到可以叫做濃縮雞精

係邊到開始入手,要先唸下你中6之後想讀咩科同入咩大學先。
你想入咩大學or定係你想入vtc之類 ?
呢本...我學校圖書館有哂成套....老師都極推薦我地做....仲集體訂呢本....
我中五CHEM 70幾分
暑假就買左呢本.....不過做左好少.....做完都係冇乜幫助
或者本身已放棄CHEM
引用:
原帖由 Bless1der 於 2012-6-27 21:33 發表
冇錯, 下年我就考dse lu
見到師兄師姐就放榜我都好緊張,
同樣為自己下一年既表現好緊張

我數學唔好,偏偏選左理科---> chem& bio
揀錯科? 我都唔肯定
到到都有我既極粗心 極大意 合格都變fail 十分神奇=.=
半年間要追好多野  聽過唔少人話ok架 勤力就得
但自己個理科底真係唔好 sense又唔夠 幸好我有顆強勁既心臟
55... 不過我而家無從入手=.= 應該係邊到開始? 點開始?
徬徨得很, 求救各位師兄師姐指點一下 ..
暑假溜溜長唔哂得架!

唔該哂!!
好,入番正題先,
係吹水區問D咁正經的學術POST.....

其實都係那一句,不肯努力多數冇乜成果,但努力唔一定有一樣成果,但付出左就至少冇後悔先,
理科邊度入手- -唔敢講,自己理科都唔勁
但我見好多小卒勁人都係勁操PASTPAPER....尤其AL果D......唔識就POST上黎問

不過,入大學,DSE的玩法始終係主科4科必睇,選修只睇1-2科
主科一定要係中六前搞番掂,尤其中、英文,唔好等到中六臨考前先抱佛腳先黎驚先黎猶豫揀SECTION B1定B2
中文建議你參考下今年練習卷和DSE試卷.....唔會好大路咁出記敍抒情文,乜類型的文都出
英文一定要再浸,睇多D書,文學作品;作文要不斷磨練和賞析;聆聽一定要呢排開始有番個習慣,操番個語感

暫時係咁多,不過呢排真係冇乜DSE人上.....
引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 20:01 發表

surely NO
你係我邊個
咁串嘴GE- -
不過好搞笑
引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 21:20 發表

有聽書咪又係咁
好多野背

作者: yunglit2    時間: 2012-6-30 12:55 PM

引用:
原帖由 pic5starstar 於 30/6/2012 12:21 PM 發表

其實呢排都唔算多人上啦.....睇番D發帖量少到....1400幾個......
呢排見吹水區+高中區+高考區 都係得幾個常上的人吹水......
不過如果係以前最旺最熱鬧的時候.....如果加埋你一齊吹水........一定會好熱鬧.... ...
你係唔係有其他深層次既意思嫁
作者: yunglit2    時間: 2012-6-30 12:58 PM     標題: 回覆 40# pic5starstar 的帖子

有聽書會難搞d
尢其是當你個阿sir/miss 真係講野9唔搭8嗰陣
作者: yunglit2    時間: 2012-6-30 01:00 PM     標題: 回覆 40# pic5starstar 的帖子

你3連發wow

btw, 套野你做哂d  LQ,而mc就等臨考前先做,咁就可以物盡其用啦
作者: pic5starstar    時間: 2012-6-30 01:17 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-30 12:55 發表

你係唔係有其他深層次既意思嫁
少許....乜許論壇已風光不再,D人去哂返工
你覺得有咩深層意思?
引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-30 12:58 發表
有聽書會難搞d
尢其是當你個阿sir/miss 真係講野9唔搭8嗰陣
NO
佢講得幾好,係我自己唔明
引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-30 13:00 發表
你3連發wow

btw, 套野你做哂d  LQ,而mc就等臨考前先做,咁就可以物盡其用啦
你都係啦。
我做唔哂
作者: yunglit2    時間: 2012-6-30 01:29 PM

引用:
原帖由 pic5starstar 於 30/6/2012 01:17 PM 發表

少許....乜許論壇已風光不再,D人去哂返工
你覺得有咩深層意思?

NO
佢講得幾好,係我自己唔明

你都係啦。
我做唔哂
我既3連發同你既唔同
我每次發1濟,但係你每發都係多過1濟
小心xx人亡

我之前係miss教,佢超勁。but後黎轉sir教,即時冇興趣再聽佢講
作者: pic5starstar    時間: 2012-6-30 01:33 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-30 13:29 發表

我既3連發同你既唔同
我每次發1濟,但係你每發都係多過1濟
小心xx人亡

我之前係miss教,佢超勁。but後黎轉sir教,即時冇興趣再聽佢講
咩叫多過1濟?

我地冇轉老師
學校SCIENCE老師一向都少
但是我們3個科學老師一向都是男
不論生物化學物理都好勁
生物係性教育老師
化學果個講得好生動
物理係主張高階思考~

而家生物轉左女教= =(PS我冇讀)
作者: yunglit2    時間: 2012-6-30 01:37 PM

引用:
原帖由 pic5starstar 於 30/6/2012 01:33 PM 發表

咩叫多過1濟?

我地冇轉老師
學校SCIENCE老師一向都少
但是我們3個科學老師一向都是男
不論生物化學物理都好勁
生物係性教育老師
化學果個講得好生動
物理係主張高階思考~

而家生物轉左女教= =(P ...
嘩,幾多歲??成日聽人講20幾歲miss教中學經常會比人溝鬼左

你每次都係回2/3個post,咁咪姐係多過1濟lor
作者: pic5starstar    時間: 2012-6-30 01:51 PM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-30 13:37 發表

嘩,幾多歲??成日聽人講20幾歲miss教中學經常會比人溝鬼左

你每次都係回2/3個post,咁咪姐係多過1濟lor
我唔知人地幾多歲呀~
但我睇我地學校多數老師過30,大部分都過35.....

PS 係小卒回POST真係好易離題....
作者: yunglit2    時間: 2012-6-30 02:03 PM

引用:
原帖由 pic5starstar 於 30/6/2012 01:51 PM 發表

我唔知人地幾多歲呀~
但我睇我地學校多數老師過30,大部分都過35.....

PS 係小卒回POST真係好易離題....
正確黎講,係吹水區回post一定會離題
作者: Bless1der    時間: 2012-7-3 10:42 PM

哈哈, 又會咁搞笑, 得2個人係喱個POST><
重點係..連樓主(me)都潛左一排水 SO SOR 喱幾日忙緊
饒恕我, 我係冇處訴心中有無限個泡沫要爆破走投無路先黎喱到講的
(actually 我係唔知去邊講喱d好 )
um yung大佬, 我見你問左我想入咩大學好多次 :p (好似係你?)
um CU 感覺想讀佢

YUNH大佬, 似你咁拋開一切我就快活啦
但我又唔得WO=.= 好似一hea就會徹底死哂

pick5starstar
一句講哂 要勤力 against yung的理論??
作者: pic5starstar    時間: 2012-7-3 10:49 PM

引用:
原帖由 Bless1der 於 2012-7-3 22:42 發表
重點係..連樓主(me)都潛左一排水 SO SOR 喱幾日忙緊
饒恕我, 我係冇處訴心中有無限個泡沫要爆破走投無路先黎喱到講的
um yung大佬, 我見你問左我想入咩大學好多次 :p (好似係你?)
um CU 感覺想讀佢

YUNH大佬, 似你咁拋開一切我就快活啦
但我又唔得WO=.= 好似一hea就會徹底死哂

pick5starstar
一句講哂 要勤力 against yung的理論??
1. 其實呢個論壇早排好多人,而家好少啦。如果早排D人加埋一齊,會吹得仲勁!你地吹水果晚我冇睇,如果我有睇又回左個POST又唔同好多?
2. 有咩咁忙呢?潛水也許都唔係錯的~
3. 你有咩泡末?
4. 跨過終極一關當然快活.......
5. 做乜笑我?還是笑我加入?笑我個名?
6. 咩against yung的理論?
作者: Bless1der    時間: 2012-7-4 12:12 AM

引用:
原帖由 pic5starstar 於 2012-7-3 10:49 PM 發表

1. 其實呢個論壇早排好多人,而家好少啦。如果早排D人加埋一齊,會吹得仲勁!你地吹水果晚我冇睇,如果我有睇又回左個POST又唔同好多?
3. 你有咩泡末?
4. 跨過終極一關當然 ...
1.係呀,而家有你咪唔同左囉∼
2.屋企有D事要幫幫,而家OK LOU
3.你估下
4.跨.....緊
5.對唔住大佬:( 我只係唔知叫你乜好咋師兄∼
6.佢HEA丫麻 你個套似乎勤力為主∼

唔識講野,見諒@@
作者: yunglit2    時間: 2012-7-4 07:21 PM

引用:
原帖由 Bless1der 於 3/7/2012 10:42 PM 發表
um yung大 ...
我呢d叫置諸死地而後生
如果你好似我咁可以快速上手某方面知識,而又用對既方法溫,咁你都可以hea小小。
人生仲有好多歲月要過,而且成績同入u都唔係全部,可以既話,個個都會唔想發力
而我呢,一向一心多用,連考緊試仲會發白日夢+睇周圍有冇令女

一旦我一專心,咁就停唔到嫁啦我有預感
不過呢,我唔係叫你hea,而係叫係睇下可唔可以用最少努力去換最大既利益。比如你而家想入cu,咁你就要屈爆1科。而如果你主科如especially 英文 ,唔係好勁既話你亦要爆左一科,as佢第2科最高分既會有bonus)
而且呢,你可以抄一次本書d main sentance係一本野到,空左d key word。得閒就做一次呢本"練習",而考試前就做多一次啦
呢招我用開,用係chem同econ 都得既
不過history嗰d會有更好既效果

作者: yunglit2    時間: 2012-7-4 07:26 PM

引用:
原帖由 pic5starstar 於 3/7/2012 10:49 PM 發表

3. 你有咩泡末?
4. 跨過終極一關當然 ...
寄左信比你啦
作者: pic5starstar    時間: 2012-7-5 01:39 PM

引用:
原帖由 Bless1der 於 2012-7-4 00:12 發表

1.係呀,而家有你咪唔同左囉∼
2.屋企有D事要幫幫,而家OK LOU
3.你估下
4.跨.....緊
5.對唔住大佬:( 我只係唔知叫你乜好咋師兄∼
6.佢HEA丫麻 你個套似乎勤力為主∼

唔識講野,見諒@@
1.沒錯兒。
3.人生問題?
5.我唔知你笑我乜呀嘛~
作者: yunglit2    時間: 2012-7-9 11:55 AM

冇人理我既 :'(
作者: workhardfordse    時間: 2012-7-9 11:57 AM

ADD OIL ar
作者: yunglit2    時間: 2012-7-9 12:06 PM

引用:
原帖由 workhardfordse 於 9/7/2012 11:57 AM 發表
ADD OIL ar
亂入???
作者: pic5starstar    時間: 2012-7-10 10:45 AM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-7-9 11:55 發表
冇人理我既 :'(
MAYBE D人玩緊深海潛水~
作者: pic5starstar    時間: 2012-7-10 10:46 AM

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-7-9 12:06 發表

亂入???
睇下佢個名
work hard for dse
係鼓勵樓主~
係佢冇回應我地的說話啫....
作者: wing123451    時間: 2012-7-22 08:27 PM

高分會難D,但唔會冇可能

歡迎光臨 小卒資訊論壇 (http://www.lsforum.net/board/) Powered by Discuz! 6.0.0