本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 多選: 最多可選 5 項 ) 參與人數 38

1. 足球

10 (12.35%)

2. 籃球

10 (12.35%)

3. 羽毛球

20 (24.69%)

4. 乒乓球

8 (9.88%)

5. 單車

14 (17.28%)

6. 保齡球

11 (13.58%)

7. 桌球

3 (3.70%)

8. 網球

2 (2.47%)

9. 其他(請註明)

3 (3.70%)

網上約戰-Sports

網上約戰-Sports

網外活動版第一擊!

如果小卒搞網上約戰, 你想玩咩?以什麼形式?
今次先討論一下體育活動

小卒是一個臥虎藏龍的地方除咗有勤力的學生之外,相信一定有不少體育愛好者
想和其他小卒切磋切磋嗎?那就請大家踴躍畀意見la!!

怕自己不夠班嗎?不用怕!
打得叻唔叻唔重要, 最緊要有球品, 輸波唔會即刻黑口黑面
普通的聚會都只是志在娛樂,順便大家交個朋友~
都係嗰句,就請大家踴躍畀意見la!!

如果你不知道什麼是網聚(體育類),
請看以下例子:http://lsforum.net/board/viewthread.php?tid=102799

PS  如對此子版的用途有任何的疑問,歡迎發問!

回覆 #7 nana2000 的帖子

有....屯門仁愛幾平wor得閒去下啦 XD

Slow but steady wins the race.
理想歸理想  現實歸現實

golf得唔得呀
我pe堂玩上癮...

引用:
原帖由 紅音也 於 2009-10-24 07:27 PM 發表 [url=images/common/back.gif]http://lsforum.net/board/images/common/back.gif[/url]
單車啊, 有益身心啊
單車&保齡球  I like it....^^
right!單車能強身健體!!!
引用:
原帖由 nana2000 於 2009-10-26 04:58 PM 發表 [url=images/common/back.gif]http://lsforum.net/board/images/common/back.gif[/url]
勁想碌ling呀~~ 呢度有無人鐘意碌ling架?
如果有人教我踏單車的話我都會想join的=]
碌ling好玩woo
nana你沒有學踏單車@@??
但碌ling是貴= =

回覆 #18 hkw 的帖子

沒錯~~
碌ling 4個人打一粒鐘都已經好貴-.-

當然是籃球和足球啦

羽毛球

badminton or bowling

乒乓球..
(我只係識e樣...,其他果d唔係差,係唔識-.-)
2010AL
CLC UE ECON BS PA

藍球,羽毛球,保齡球,網球,桌球都得
Roya, try to live fully

strive for my dream , prepare for the worst

游水

桌球~~~

組隊小卒足球隊橫掃街場 !!

回覆 #29 wes 的帖子

要有夠人先得 ga...

羽毛球
單車

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。