本區搜索:
Yahoo!字典

[轉貼] JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

極少買3
d錢留哂係參考書到
2014 DSE
Core: 中國語文, English, Mathematics + M2, 通識         
Chemistry, Biology

回覆 1# ygytyg 的帖子

好有興趣添
你一個月500.......如果最到最多買到幾多件???(一個月)另外你去咩店買多?
「眼見自己身處既地方愈沉淪,仲仍然可以處於一個超級政治潔癖既心態下反抗。究竟呢班豬豬幾時先明白香港政治有幾咁Dirty?幾時先知道班政棍根本唔係我地同路人?幾時先知抗爭要既唔係做比人睇,係要贏?」

引用:
原帖由 pic5starstar 於 2012-6-19 09:45 PM 發表
好有興趣添
你一個月500.......如果最到最多買到幾多件???(一個月)另外你去咩店買多?
500蚊...我唸佢只係用黎買1對波鞋姐
去買件令3起碼都要幾舊水,unless你去東涌買,500蚊可以買到名牌3起過10件。

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-24 22:10 發表

500蚊...我唸佢只係用黎買1對波鞋姐
去買件令3起碼都要幾舊水,unless你去東涌買,500蚊可以買到名牌3起過10件。
東涌?
都係去過1次咁大把.....
邊到咁荀?
「眼見自己身處既地方愈沉淪,仲仍然可以處於一個超級政治潔癖既心態下反抗。究竟呢班豬豬幾時先明白香港政治有幾咁Dirty?幾時先知道班政棍根本唔係我地同路人?幾時先知抗爭要既唔係做比人睇,係要贏?」

引用:
原帖由 pic5starstar 於 2012-6-25 11:45 AM 發表

東涌?
都係去過1次咁大把.....
邊到咁荀?
東涌個商場唔只多索女,入面全部店都有"outlet"字樣,基本上有哂所有分店既平野,好多連鎖店99蚊23件都有

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-25 14:33 發表

東涌個商場唔只多索女,入面全部店都有"outlet"字樣,基本上有哂所有分店既平野,好多連鎖店99蚊23件都有
我第一次自己一個到東涌就係係東薈城
但你講的商場又係?

引用:
原帖由 pic5starstar 於 26/6/2012 11:12 AM 發表

我第一次自己一個到東涌就係係東薈城
但你講的商場又係?
係地鐵站旁邊嗰個。
招無限個筆友!
各位,你們認真就輸了!!

500~300

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-26 19:03 發表

係地鐵站旁邊嗰個。
開名/明顯D講OK?

以上人士 講一講 好似東涌 有野汁
得閒去睇睇先!

回覆 1# ygytyg 的帖子

我大約800一個月
不過唔定,有時見平會買多D

回覆 4# yunglit2 的帖子

AGREE  宜家500真係冇咩好買

回覆 10# pic5starstar 的帖子

我都只係去左幾次,咩名= =好似就係你講嗰個=3=
噴水池旁嗰個
招無限個筆友!

回覆 13# marylee7749 的帖子

55粗俗d咁講,以前搵2次女,而家只係夠叫女出黎,房錢都唔夠比
招無限個筆友!

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。