本區搜索:
Yahoo!字典

用勤力追返weak既底+而家既野?

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 05:48 PM 發表

你想入咩u先
老細仲係吾係度~~本書商務今日見冇窩
物理&化學有咩好練習介紹?

回覆 16# justinfung 的帖子

物理唔好問我,我都係搶阿sir留低嗰d過期練習(91年至93年嗰d)做

化學呢

HKDSE Chemistry Mole Calculation 202   by A. Fung  <<<<練習計mole最好,勁有用,做得多會識set programme係計數機到
仲有就係之前提嗰個,全套(當然唔好買book 1 &2)
其實個success key 係phy chem bio都有出嫁

一係你可以搵下HKDSE Exam Serious 做下,不過聽人講好多錯。
招無限個筆友!
各位,你們認真就輸了!!

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 06:52 PM 發表
物理唔好問我,我都係搶阿sir留低嗰d過期練習(91年至93年嗰d)做

化學呢

HKDSE Chemistry Mole Calculation 202   by A. Fung   
success key其實中文版應該都會出掛?
- -我用中文讀架!!!吾該可吾可以幫我查下中文版係咩?

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 07:04 PM 發表

success key其實中文版應該都會出掛?
- -我用中文讀架!!!吾該可吾可以幫我查下中文版係咩?
surely NO
你係我邊個
招無限個筆友!

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 08:01 PM 發表

surely NO
你係我邊個
自己友

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 08:15 PM 發表

自己友
=3=
算啦你

btw,其實我都唔知中文版咩名。
原諒我
招無限個筆友!

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 08:31 PM 發表

=3=
算啦你

btw,其實我都唔知中文版咩名。
原諒我
神啊 請打救我牙   yung神請你伸出緩手

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 08:34 PM 發表

神啊 請打救我牙   yung神請你伸出緩手
你中幾?
招無限個筆友!

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 08:56 PM 發表

你中幾?
小弟今年中五 下年升中六 祈求yung神大佬將細佬打救

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 08:59 PM 發表

小弟今年中五 下年升中六 祈求yung神大佬將細佬打救
擦鞋擦得亮到= =
你讀咩科
招無限個筆友!

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 09:03 PM 發表

擦鞋擦得亮到= =
你讀咩科
最緊要yung神大佬開心就得啦
小人讀理科架 修物理&化學 今次考試兩科都炒佐牙
yung神大老為小人打丫 我吾想再咁落去

引用:
原帖由 justinfung 於 28/6/2012 09:07 PM 發表

請yung神大老為小人打丫 我吾想再咁落去
其實呢,想CHEM 讀得好,好易姐。你上堂有冇聽書?
招無限個筆友!

引用:
原帖由 yunglit2 於 2012-6-28 09:20 PM 發表

其實呢,想CHEM 讀得好,好易姐。你上堂有冇聽書?
個Miss講得吾明-_,-"想聽都聽吾到好野

回覆 28# justinfung 的帖子

哈,咁想入咩大學as well as 咩科
招無限個筆友!

引用:
原帖由 justinfung 於 2012-6-28 09:07 PM 發表

請yung神大老為小人打丫 我吾想再咁落去
兩位大佬大佬 打救埋小妹
我今年都係中五 不過係修chem bio 咁解
今年2次考試 下學期抄chem ..5=.=..
大佬們, 我真係好想知點改CARELESS!?

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。