本區搜索:
Yahoo!字典

[大學升學資訊] 2013 Bachelor Degree Analysis + Suggestion

cu medic升,咁想問下cu pharm係咪都會升?

引用:
原帖由 lauhiushing 於 2012-11-18 07:45 PM 發表
理論上,m1 2唔系應該難過core咩?m1 2拎5**,core應該都系5**,點會m1 2仲高grade過core...
我學校讀m2有7成5 or aboveem35

引用:
原帖由 kiyiptsang 於 2012-11-18 07:52 PM 發表

對一間band 1 黎講,真係有d weak wor
咁應該機會ok低了
band 1 好多死中文有d 4c+2x有3x分但中文2左就

引用:
原帖由 kiyiptsang 於 2012-11-18 08:04 PM 發表
我應該回俾calvinleeabc睇
有2個core 4 m2 5**

引用:
原帖由 kiyiptsang 於 2012-11-18 08:07 PM 發表

唔明你講緊咩野
我想話m2 5**百分比最高

中英其實大家點溫

CU PAC今年係咪會升 4c+2x 30分係咪有d危 :'(

引用:
原帖由 kiyiptsang 於 2013-5-7 10:00 PM 發表
CU PAC 唔係你想像中咁好
入BIG 4 其實係三大BBA來講,係OK 容易
我都係為CU個名

引用:
原帖由 kiyiptsang 於 2013-5-8 11:20 AM 發表

姐係因為間校園 ?

因為我個人覺得PAC 呢一科有嚴重既PREMIUM
特別中意CU個校園同埋自己成績有機會讀到叫個“專業”得PAC

引用:
原帖由 dickson_wong 於 2013-5-12 08:45 AM 發表
我有問題
如果我中文2左  但係其他科考得好  有幾粒星(我total估有4~5粒)
會唔會有得入u  我睇新聞話ust bba收左幾個中文2左既考生
定係要repeat?
你咁肯定?

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。