本區搜索:
Yahoo!字典

[院校討論] 唔去ocamp 會有咩損失?

引用:
原帖由 ngalex 於 2014-8-12 05:24 PM 發表
咩都冇報 cityengine 揮手
我今日reg day,你都係?
我都係咩都冇報!!!
中途走人XD
聼講2:15好似有talk喎,講咩咖?我走左.

係Ar 閃左人 city engine全部今日 我去吾切talk 不過遲下仲有個talk 好似講reg 科果D 應該冇問題

引用:
原帖由 ngalex 於 2014-8-12 05:36 PM 發表
係Ar 閃左人 city engine全部今日 我去吾切talk 不過遲下仲有個talk 好似講reg 科果D 應該冇問題
係囉,18號果個先至堅,今日果個唔聼都罷

甘18號見 em37 em37

引用:
原帖由 ngalex 於 2014-8-12 05:43 PM 發表
em37em37em37

引用:
原帖由 ngalex 於 2014-8-12 05:43 PM 發表
帶fm上去報o camp個陣我閃人,

行樓梯個陣

我後面明明仲有兩個人,

轉身走人個陣見到消失左一個...唔通係你?(之前仲一齊比人叫dl apps= =)

應該吾係  我係等多D fm 上去報o camp果陣 扮晒去talk  問幾句就閃左
我係差吾多最做完問卷果個 都有俾人叫dl apps 不過一早dl左 :lol

最早*

引用:
原帖由 ngalex 於 2014-8-12 11:56 PM 發表
應該吾係  我係等多D fm 上去報o camp果陣 扮晒去talk  問幾句就閃左
我係差吾多最做完問卷果個 都有俾人叫dl apps 不過一早dl左 :lol
哈哈哈,扮哂去talk, 點知去唔切xd
Btw ,睇黎都ok 多人唔報野,仲諗住得我係甘tim
好彩啫

;P  其實通常fm都會報 不過總有小部分人冇報

回覆 53# ngalex 的帖子

omg,無啦啦比人標籤左...
都有兩樣都唔係既人既,例如有D人冇得簡而入左,所以好sad咪咩都唔報囉同埋有D人又覺得返工開心D

哈哈哈  

回覆 55# STEVEGARY 的帖子

神級係咩意思  

引用:
原帖由 ngalex 於 2014-8-13 11:29 AM 發表 ;P  其實通常fm都會報 不過總有小部分人冇報
去黎曬錢.....

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。