本區搜索:
Yahoo!字典

[[[新聞]]]]]女 生 跌 穿 頭 校 方 不 叫 白 車[請各位關心時事,不要做書呆子]

引用:
原帖由 壬生 於 2007-2-4 02:42 PM 發表

=o=.........好順口..

白車其實唔會快過的車去hospital ar?
XD

其實都係架...我試過等白車等左差唔多半個鐘有多..
搭的仲快過你等白車...
不過SCH有近既唔去去遠既..
呢樣好有問題

回復 #15 kaiyihk 的帖子

引用:
原帖由 hihihellohello 於 2007-2-4 02:58 PM 發表
前果排病o左???
if....due to...d血一時上唔到個腦到....好危險喎.....
唔知呀~不過個排由於我鼻敏感..日日食藥..
D藥食左會有少少暈..
但係我一向長期食隻藥都冇事..

反而好笑地我呀媽見怪不怪..
佢話我自細多病入院又多唔覺我暈低有咩問題

但係 細細個都聽大人講 ... 有意外要打 999 la

老師 ... 又吾係醫生 ... 又吾係熟悉香港街道 ge 專家 ...

憑咩亂下決定 ...

引用:
原帖由 rivers 於 2007-2-4 03:02 PM 發表
但係 細細個都聽大人講 ... 有意外要打 999 la
細細個都聽大人講...記住唔好衝紅燈..
結果D大人個個衝....."

教我地打999係學校既人...
有事唔打999又係學校...

回復 #21 kaiyihk 的帖子

引用:
原帖由 hihihellohello 於 2007-2-4 03:17 PM 發表
玩晒lor....
教師們以身作則嘛...

引用:
原帖由 kaiyihk 於 2007-2-4 03:20 PM 發表

教師們以身作則嘛...
所以教出很多''好''學生

引用:
原帖由 rivers 於 2007-2-4 03:25 PM 發表

所以教出很多''好''學生
有咁"好"ge老師,當然有咁"好"ge學生la~
~~~~~~~~~~~~~~笨小子~傻仔光~~~~~~~~~~~~~~

回復 #25 Seiya 的帖子

引用:
原帖由 hihihellohello 於 2007-2-4 03:29 PM 發表
上樑不正下榛歪...
遲d果d"好"學生做o左"好"老師o既時候....
事件可能重演
分分鐘更上一層樓
~~~~~~~~~~~~~~笨小子~傻仔光~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 hihihellohello 於 2007-2-4 03:29 PM 發表
上樑不正下榛歪...
遲d果d"好"學生做o左"好"老師o既時候....
事件可能重演
世事 總是會遁環發生 ... 歷史重演

回復 #28 rivers 的帖子

引用:
原帖由 hihihellohello 於 2007-2-4 03:45 PM 發表
that's why I agree that..日光之下無新事....
歷史正不斷重演.....只係appearances改變o左少少...
同埋我地未經歷過而已....
而且循環既主角青出於藍姐..

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。