本區搜索:
Yahoo!字典

[發問] 點解比起當年(2009年),呢度好似安靜左咁多咁既?

引用:
原帖由 lamyiu28 於 8/7/2019 09:01 AM 發表
我都好欣賞呢個論壇,當年(2013)就係靠呢個論壇的RESOURCES幫我上U的,感謝感謝!今日因為教書又再上來,真係有很多感覺
謝謝你支持
大家一齊努力興旺小卒啦!

引用:
原帖由 ehbb 於 2019-6-24 11:42 PM 發表
謝謝斯先生呀!
睇得出你仍然深愛小卒
我都依家日日上小卒
不過又真係唔知講咩好

我每日都有幾次檢查每日所發表既新帖
不過好多都係廣告/SPAM
工作之外要清呢類帖子已經時間有限
加上政治環境又逼住去回應去 ...
我對提供升學意見有興趣。(真心好重心,比你考好分數更重要)
青春只有一次,你必須把握好,找出自己想過的生活,想做的事情,所愛的人。

引用:
原帖由 lamyiu28 於 2019-7-8 09:01 AM 發表
我都好欣賞呢個論壇,當年(2013)就係靠呢個論壇的RESOURCES幫我上U的,感謝感謝!今日因為教書又再上來,真係有很多感覺
我上呢個論壇既時候係2009年
轉眼就10年了

搞下大學生活版囉
討論下大專既生活囉

我在2009年6月注冊
2009年6月我仲係中四的尾段
有點後悔
當年點解唔早D比我發現小卒
如果我在中二中三就發現小卒
可能我現在既日子完全會唔一樣

而家仲邊有人上討論區咖 個個IG FB TLG 啦

引用:
原帖由 PrefectLife2046 於 2019-8-21 05:27 PM 發表
無計

引用:
原帖由 PrefectLife2046 於 2019-8-21 05:27 PM 發表
其實係有既,但上連登多囉

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。