本區搜索:
Yahoo!字典

[建議] 開個2手書買賣版....(支持的會員請入黎留言)

開個2手書買賣版....(支持的會員請入黎留言)

書店....唔夠1折買你,7折賣番比人....

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs531.ash1/31169_10150186845120333_691890332_12386851_2370225_n.jpg

上次已經講過係唔可行
POST 文者請注意: POST 之前請PROOFREAD 清楚

點解? 咁既諗法幾好wo...

又唔洗錢

引用:
原帖由 minglo04 於 2007-6-12 10:57 AM 發表
點解? 咁既諗法幾好wo...

又唔洗錢
你可以refer 番之前ge post~
係有提過li 件事的
POST 文者請注意: POST 之前請PROOFREAD 清楚

因為交易區涉及到金錢交易
如交易出現問題,引起會員間之糾紛
亦可能會為論壇帶來法律上的問題
因此我們暫時不會開交易區
待咨詢了法律意見及周詳考慮過其他可能的問題
才有可能開交易區
一個冇用o既~~壇主~~=0="

壇主好pro...   
壇主的背景很不簡單, 連法律意見都有得咨詢....
如有錯誤,請多多指教
-----------------------------------------------------------
TIME WAITS FOR NO ONE
PHYSICS CHEMISTRY PURE MATHEMATICS

引用:
原帖由 FDLWW 於 2007-6-12 11:55 PM 發表
壇主好pro...   
壇主的背景很不簡單, 連法律意見都有得咨詢....
你似乎係睇左佢個名,知佢係管理員先咁講

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs531.ash1/31169_10150186845120333_691890332_12386851_2370225_n.jpg

引用:
原帖由 kungbernard 於 2007-6-12 12:43 PM 發表
因為交易區涉及到金錢交易
如交易出現問題,引起會員間之糾紛
亦可能會為論壇帶來法律上的問題
因此我們暫時不會開交易區
待咨詢了法律意見及周詳考慮過其他可能的問題
才有可能開交易區
大老~~其他論壇又有...

引用:
原帖由 電盈主席小小超 於 2007-6-13 06:06 PM 發表

大老~~其他論壇又有...
即係
你要明白
其他forum 有 =/= 小卒有的
小卒主要focus on 學術問題..唔係買賣..

學術買賣.

其他論壇有犯法野...唔代表小卒就要冒犯呢個險呀!
如果真係涉及法律問題 , 咁我會體諒小卒既立場ge

ps 雖然其實我都想有呢個版 -.-"
心繫小卒~~~*

即使已經成仙, 脫離那些地獄的考試,
只要有時間, 也希望略盡綿力, 向學弟妹施予援手!

我都開個post講同一樣野喇 ..

其實好多大討論區都有呢d板..而且真係有問題應該好早已經俾人提出先係..
o個個討區試過俾人警告dl game既問題 ,, 片源既問題..

但係二手交易區就無事 .. 係咪真係咁唔可行呢?!
不過板主唔想開都無計既

之前唔係話過唔work 咩= =

引用:
原帖由 STEVEGARY 於 2007-6-16 11:53 PM 發表

其實咁講法
色色區都要有?
我不反對
hihihellohello --> 十月兄 --> 初女姐 --> on99 ?

引用:
原帖由 yin 於 2007-6-16 11:34 PM 發表
我都開個post講同一樣野喇 ..

其實好多大討論區都有呢d板..而且真係有問題應該好早已經俾人提出先係..
o個個討區試過俾人警告dl game既問題 ,, 片源既問題..

但係二手交易區就無事 .. 係咪真係咁唔可行呢 ...
勞煩你睇番第5

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。